Over ons

Schoolkunde laat kinderen op de basisschool spelenderwijs kennis maken met bètavakken zoals natuurkunde en scheikunde. Met digitale leermiddelen en proeven die met simpele huis-tuin-en-keuken spullen uitgevoerd kunnen worden hopen wij kinderen meer te leren over wetenschap en hopen wij ze enthousiast te krijgen voor vakken zoals Scheikunde, Natuurkunde en Wiskunde. Ervaring leert dat er op basisscholen erg weinig aandacht besteed wordt aan deze bèta vakken omdat de middelen hier niet voor zijn, schoolkunde brengt hier verrandering in door gratis middelen te leveren zoals; (digitale) proeven, filmpjes, werkbladen en nog veel meer, schoolkunde.nl is de perfecte lesmethode voor u en uw leerlingen!

Spelenderwijs

Met schoolkunde leren kinderen spelenderwijs over wetenschap, door verschillende leuke proefjes, filmpjes, presentaties en spelletjes is het de bedoeling de kinderen op een leuke manier enthousiast te krijgen voor beta vakken zodat de kinderen later meer interesse in wetenschap krijgen en een voorsprong hebben op de rest.

Wetenschappelijk inzicht

Schoolkunde probeert kinderen al vroeg in hun leven in aanraking te brengen met wetenschap waar ze later profijt van kunnen hebben. Zo kan de kennis die de leerlingen hebben opgedaan handig zijn voor op de middelbare school, waar beta vakken een grote rol spelen, maar het kan op de lange termijn veel opleveren.

Inzicht in de wereld

Schoolkunde leert kinderen meer over de wereld. De kinderen leren stap voor stap hoe de wereld in elkaar zit en leren grote vragen te stellen zoals; waarom drijft iets? Waarom is gras groen en niet blauw? Waarom valt alles? Waarom blijft een vliegtuig vliegen? Waarom is water vloeibaar en brood vast?

Heeft u een idee?

Uw mening telt!
Heeft u een idee, opmerking of tip waar wij iets mee kunnen?
Wij horen het graag van u!

adminOver ons